ACTA REUNIÓ 11/07/12

01 ACTA NUM. 1 11.07.2012

Pren la Paraula la Sra. Presidenta Montserrat Clop, «1a. Presidenta del Club Rotary Manresa Bages», per començar ens dona una mala notícia el Sr. Jacint Puig ens ha comunicat la seva baixa del Club, ens ho ha fet saber per carta que adreçada a tots els socis. Se li agraeix el servei al Club i a Rotary International La nostra Presidenta ens dona les gràcies per l’assistència al sopar de canvi de Junta i ens comenta que el Sr. Fuentetaja ens ha fet arribar per carta l’agraïment pel seu nomenament com a Soci d’honor del Club Rotary Manresa Bages.

A continuació passem a tractar temes d’agenda.

La Presidenta Demana a tots el socis assistents si ens sembla bé comprar loteria a Sort , s’accepta per unanimitat.

Comenta que com cada any el mes d’agost el Club farà vacances i que es reprendran les reunions el dimecres 5 de setembre.

La Sra. Dèlia Jordà ens comenta que la baixa del Sr. Cinto Puig ens presenta un problema, el Sr. Cinto és president de la Fundació Rotaria i per tant s’haurà de pensar en nomenar un nou president, es pregunta al Dr. Garriga com creu millor fer la designació, comenta que normalment es fa per votació. Els assistents comenten que per ordre natural podria ser el Sr. Joan Felip Escayola i com que no hi tenia cap inconvenient i amb l’aprovació de tots els assistents es designa al Sr. JOAN FELIP ESCAYOLA PRESIDENT DE LA FUNDACIÓ ROTARIA.

La Sra. Dèlia Jordà també ens comenta que aquesta any abans del dia 31 de desembre s’han d’adaptar els Estatuts a la NOVA LLEI DE FUNDACIONS, així es farà.

El Dr. Garriga ens comenta que s’ha rebut un CD. de la festa ROTARIA al camp del Barça i que es farà arribar a tots els assistents.

En Pere Massanés ens comenta que la figura creada AMICS DEL ROTARY ja comença a funcionar , ja hi ha 6 persones agregades, es comenta que seria interessant facilitar els noms a la Presidenta per tal d’ incloure’ls a la base de dades del Club.

En Pere Massanés explica que aquestes persones rebran un butlletí de les actuacions del Club com el Concert de Reis, torneig de golf, conferenciants assistents …..

També ens comenta que s’està elaborant una llista de conferenciants per aquest nou any rotari i que ja hi ha confirmada l’assistència del Sr. S.Dexeus i el Sr. Enric Rovira.

Al respecte el Dr. Garriga ens comenta que s’hauria de fer una carta a tots els que ja havien estat socis del Club i informar-los de les actuacions i així mantenir el contacte.

S’incorpora el Sr. Benvi a la reunió i la nostra Presidenta el felicita pel sopar del Canvi de Junta.

Pren la paraula El Sr. ENRIC MEIER i com a president del 20è aniversari del nostre club i com a darrera funció recorda que amb motiu del 20è aniversari hi va haver la possibilitat d’entregar 10 PAUL HARRIS i que nou dels deu ja es van entregar i el que el desè s’havia reservat a la PRIMERA PRESIDENTA DEL CLUB ROTARY MANRESA BAGES i que avui te l’honor d’entregar-lo a la Sra. MONTSE CLOP, que emocionada agraeix

Per finalitzar El Dr. Garriga ens comenta que la Presidenta li ha demanat que a l’inici dels dinars dediques 3 o 4 minuts a explicar «Que és Rotary» i aconseguir posar ordenadament que és el ROTARY CLUB MANRESA BAGES i al mateix temps introduir ROTARY INTERNATIONAL.. El Doctor Garriga comenta que ha acceptat encantat i que només es pot estimar allò que es coneix i e aquesta ha de ser la finalitat .

Puntualment donem per finalitzat el dinar

 

ENRIC SERRAT  –  IMMA RIBA

                    Secretaris

 

Deixa un comentari


Nom*

Email(no serà publicat)*

Web

El teu comentari*

Envia el comentari

© Copyright Rotary Manresa Bages 2011